OM BILLE & REY

Vores veje krydsede for over 10 år siden og sammen har vi skabt en platform, hvor vi deler vores viden og engagerer os med vores publikum blandt andet gennem podcasten Hvordan blev du den du er. 

I vores podcast inviterer vi gæster, der har overvundet udfordringer og begivet sig ud på deres egne unikke rejser med personlig vækst og succes.

Gennem disse samtaler og udfordringer tilbyder vi vejledning og støtte til lytterne, og hjælper dem med at navigere deres egne veje til succes.

Vores podcast er en platform, hvor vi adresserer almindelige misforståelser inden for vores respektive områder og deler succeshistorier i form af personlige erfaringer samt med at arbejde med kunder og organisationer.

Med dette vil vi understrege vigtigheden af holistisk udvikling og træning af sindet, hjernen og det indre selv, og afkræfter den misforståelse, at disse aspekter ikke kræver opmærksomhed og vækst og blot er hokus pokus. 

Et af vores primære mål er at skabe væsentlige transformationer, der fører til håndgribelige ændringer i individer og organisationer.

Ved at dele vores indsigt, erfaringer og ekspertise giver vi vores publikum mulighed for at omfavne forandringer, overvinde forhindringer og nå deres mål.

Uanset om du søger åndelig vejledning eller ønsker at forbedre dine lederevner, tilbyder vi et væld af viden og inspiration.

Om Bille:

Flemming Bille har over 20 års erfaring som spirituel vejleder og clairvoyant. Hans klienter tæller ledere fra erhvervslivets absolutte top, kendte kunstnere samt mennesker, der har brug for et boost fra den åndelige verden. 

Bille står desuden bag sin egen uddannelse i intuitiv transformation og spirituel udvikling, og han holder utallige workshops.

Bille har igennem sin karriere deltaget både i TV, radio og podcast.

Om Rey:

Rey er uddannet Cand. Mag i Kultur og Formidling kombineret med en efteruddannelse i ledelse. Hun har arbejdet med offentlige og statslige organisationer samt den private sektor inden for rådgivning, analyse, udvikling og strategi gennem 18+ år – herunder ledelses- og medarbejderudvikling.  

Hun har et skarpt øje for bæredygtighed. I 2014 udgav hun arbejdsbogen Den Grønne Bølge omhandlende bæredygtighed, identitet og livsstil med fokus på forbrugsvaner, økologi, brand og historiefortælling.

Aktuelt står hun bag det bæredygtige skobrand ReyRey, som blandt er anerkendt og publiceret af prominente magasiner som Harpers Bazar, L`official, Schön Magazine, Elle mv.